Njn, nestíhám prostě dělat tomu Score reklamu, ale hlásit se to musí. Score 323 (neuvěřitelný číslo). Na obálce Hitman, se kterým jsem dodnes neměl výraznější styk, ale napravím.

Rovnou skočíme na preview – Black Legend, Little Nightmares 2, Drift 21, Monster Hunter Rise, Sword of the Necromancer, Polda 7 a LoL: Wild Rift.

Čeká nás vyhlášení her roku 2020, nebudu prozrazovat, kdo to vyhrál, ale naznačím aspoň to, že velký úspěch slavil Hades.

A jdeme na téma, což je profil CD Projektu a holohlavého zabijáka, ten nám otevírá pochopitelně sekci recenzí se svým posledním pokračováním Hitman III, mít VR, určitě bych zkusil FPS z univerza Medal of Honor: Above and Beyond. Kdybych měl o 30 kilo míň a stejný počet let dole, možná bych zkusil někdy ožratý Just Dance 2021. To, co mě nikdy nelákalo a asi už to tak zůstane je beat’em up žánrovka Scott Pilgrim vs. The World The Game. Do čeho bych chtěl taky někdy proniknout, ale moc si naděje nedávám je JRPG Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age DE. A jak dopadla ta puzzle šílenost, hojně propagovaná pro PS5 – Bugsnax? Další logický oříšky vás čekají i u pokračování Surgeon Simulator 2 (zkoušel jsem 1. díl a z toho šíleného ovládání jsem zase rychle dozkoušel). A mlátičko s roboty Override 2 “chcatě”? Politická vizuální novela? Už takové zjetiny existují? Suzerain je tu pro vás, ale radši zvolte Acting Lessons.

Score 323 and Hitman on cover

lordhellovo must play #323

  • Astro’s Playroom
  • Hitman III
  • Medal of Honor: AaB

Co pro změnu adventuru Re:Turn – One Way Trip? nebo arkádová klikačka Infernal Radiation? Následuje další beat’em up 9 Monkeys of Shaolin. Příznivci hororpunku si pošmáknou na Morbid: The Seven Acolytes, ale vyplivnou společně s ostatními VR věc Star Shaman. Další recenze, ze kterých jsou některé jen DLC, si jen vyjmenujeme. Minecraft Dungeons: The Howling Peaks, Jet Kave Adventure, The Solitaire Conspiracy, Nioh 2: The First Samurai, Gears 5: Hivebusters.

Přeřazujeme na next-gen. Fifa 21, hříčka ukazující možnosti nové konzole Astro’s Playroom a slepenec “simulátoru” vaření – Overcoooked!

V Insideru najdeme zajímavý rozhovor s překladatelem Filipem Ženíškem, vývojářský koutek Adama Pohořilského, deskoherní výhledy, nálož soutěží. Redakční coop ovládá Night City s Cyberpunk 2077. Vynecháme, co hraje redakce a rovnou postoupíme k reinstallu s Call of Juarez: Gunslinger (taky jsem si chtěl vždycky zahrát). Kulturní sekci jsem se rozhodl, že taky nebudu až na občasné výjimky zmiňovat, u starých Score je to jiná situace, a proto si ještě zmíníme jen, že se uvidíme u dalšího Score přehledu zase příště.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x