Maryanne je zajištěná, ale v bezvědomí. Driscollová si ještě vůči ní musí něco vyjasnit. Přetížení jednoho reaktoru je už kritické. Problémů je mnohem více. Edgar se snaží zachránit svou matku a taktéž i Behrooz, ale do toho se připlete Jack, který vystopoval Behroozův mobil. Podaří se kontaktovat s jednou elektrárnou, jak sami můžete vidět, situace je více než kritická.

Ještěže jsem zavedl nehodnocení, protože by tento díl musel dostat 11. Díl plný napětí, děsných nervů a emocí. Nevěřte, říkejte si, že je to “low” seriál, ale můj názor se nemění. Tohle je pro mě ta pravá konkurence pro Prison Break. Tento seriál je skvělý a uvědomuju si to teprve až teď. Prostě mě to šíleně baví a právě o tomhle to je, o ničem jiném, ale o té zábavě. Navi je děsnej parchant a doufám, že dostane to, co si zaslouží – smrt. Jinak nvm vůbec, jak to bude dál pokračovat. Tony je jednička, ten má budoucnost v PTO jasnou, jestli vše dobře dopadne :).

INFO

Oficiální stránka: http://fox.com/24/
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/24_(TV_series)
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/69584-24-hodin-24/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0285331/

Název dílu: 24 S4Ep9/Day 4 3:00 p.m. – 4:00 p.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: NEHODNOCENO (z jistých důvodů :)

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x