Pojďme si to vyzkoušet, ano, máte pravdu, v trafikách už najdete novější číslo, ale protože jsem “slowpoke”, dočetl jsem tento Level #308 teprve nedávno. Rozbory primárně najdete na našich stránkách Pixelhunt, ale já jsem zjistil, že na nové čísla nějak nenacházím čas, a tak mi díky tomu narůstá hromádka nepřečtených časopisů, která neustává, někdy se začít musí, aby se pak, co se k tomu za několik let dostaneme, ušetřila práce… Rozbory už tu můžete některé najít, tak jsem zvědav, jak se mi to bude koncipovat takhle. Navíc oproti rozborům na Pixelhunt dělám úplně jiný postup s tím, že si teprve Level celý přečtu a teprve poté píšu rozbor… Uvidíme, zkusíme, možná pak toho necháme – a to i sepisování rozborů.

Jak hořce zní nápis na obálce – “polská chvíle slávy v záři neonů”… To už máme za sebou a nic to nemění na faktu, že se jedná o hru měsíce. Co nás tedy čeká? Shrnutí The Game Awards 2020 v čele s The Last of Us 2 na piedestalu. Na co se můžeme těšit v preview? Persona Strikers, Drive 4 Survival. Jáma Pekel a Dan Vávra se vyjádří k nové generaci konzolí, Zdeněk Záhora se podívá na JRPG. Michal Rybka – Covid 19 a streaming útočí na kina a Lukáš Macura se zaměří na to, proč je/není CD Projekt zlý korporát. Rozhovor je tentokrát s hudebním mágem Jesperem Kydem. Čeho se může týkat další téma než kyberpunku? Mimo jeho, zabrousíme i do nelineárního vyprávění Souls her.

Level 308

lordhellovo must play #308

  • Assasin’s Creed: Valhalla
  • Astro’s Playroom
  • Cyberpunk 2077
  • Demon’s Souls
  • Ghostrunner
  • Hades
  • Spider-Man: Miles Morales

Otevíráme recenze – Demon’s Souls – remaster, kvůli kterému si to přeci jenom zopakuji znova -soulsovka, která to začala. vlkodlačí novela Werewolf the Apocalypse, slovenská plošinovka Yestermorrow, zklamání z technologického “dema” nás čeká v Godfall, mnohem více se ztotožňuji i s názorem na Cyberpunk 2077 než u konkurenčního Score, parkourová skákačka Ghostrunner napěchovaná akcí mě taky láká, ale bojím se obtížnosti, ale za zkoušku nic nedáte. Indický debut na velké platformy si můžete užít s akční platformovkou Raji: An Ancient Epic. Footbal Manager 2021, Astro’s Playroom – další předváděcí hříčka, co umí PS5 – mnohem lepší než Godfall. Na řecké mýty se zaměříme v tématu “Diovi parťáci” před recenzí na celkem opěvované RPG Hades. Toto číslo patří PS5 – takže pokračujeme se Spider-Man: Miles Morales, must-play. Next-gen verze se dočkalo Devil May Cry 5: SE, což mi připomíná, že bych měl taky do téhle akční japonské série brzy naskočit. Boj reality s fikcí v Assasin’s Creed si probereme v tématu před recenzí na AC: Valhalla.Pokračujeme s PS5 náloží – Sackboy: A Big Adventure – platformovka. Nesmíme zapomenout na grafickou úpravu v samotném Spider-Man Remastered a recenze zakončíme s průměrným fantasy simulátorem The Falconeer.

Probereme si problémy s updaty her – hlavně DLC a season passy – taky se mi to nelíbí. Policie taky nemá ve hrách na růžích ustláno. V CP vlně zůstaneme i u profilů jmen jako je Adam Kiciński a Marcin Iwiński. Zná někdo z vás hardcore Dwarf Fortress? Opravdu hodně “vrstvený” zážitek. V deskovkách probereme hlavně Horizon: Zero Dawn. Předskokanem pro recenzi na Raji může být téma o probuzení indického obra. Přeskočíme na profil Dontnodu, povíme si o robotech, jak je na tom Sega, co o nás všichni zjišťují herní datoví analytici… Znáte Eastworks Studio? Možná, brzy budeme všichni, doufejme. Proč máme rádi logické hry? Dozvíte se v dalším tématu. Že se může stát z novináře vývojář vám dokáže John Lumpkin.

Vzpomínáte na MS-DOS? Jak se dá prodloužit vývoj vám zase dokáže Owen Goss. Zajímavý, ale zapomenutý dungeon je Dark Heart of Uukrul, který můžete vyzkoušet i teď na GoG. Profil Rebeccy Heinemannové… Wolf nám přiblíží stavebnice počítačů, Jan Olejník zavzpomíná na Hidden & Dangerous 2. Ještě samostatně si rozebereme obě konzole nové generace a že se vždy povedou launche ať už sw nebo hw vám vyvrátí Wolf v dalším jeho tématu. Kulturu vynecháme a můžeme rychle na Level 309, který je momentálně na stáncích.

Já zjistil dvě věci – že nemůžu dělat dvě věci najednou a že se mi mnohem lépe zpracovávají shrnutí magazínů za běhu ve stylu Pixelhunt-alike než naráz. Tak uvidíme, jak to pojmu příště.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x