Začátkem se nenechte zmást, vratíme se do roku 2001 do Chicaga, kdy se Linc se svým kámošem pokouší o jednu riskantní akci. Proč se o ní zmiňuje? Protože stejný plán má i s hlavním bossem generálem. Gretchen vyjednává s Mikem a Selfem o dohodě. A navíc se chce setkat se Sárou… A pitomec Roland se rozhodl kontaktovat Wyatta a další velký problém je na světě.

A vidíte, úplně jsem zapomněl zrecenzovat další epizodu Prison Breaku. Opravdu jsem na to zapomněl a nebýt připomenutí od NiKi, tak by se tady ani třeba neobjevila, no to kecám. A když už, tak to budete mít i s bonusem. Už nás trošičku zase Fox začíná štvát, protože tento týden jsme se opět nedočkali a opět kvůli baseballu :-/, tímhle mě dost nasí*ali už dříve. Jinak musím říct, že Prison Break je pořád dobrý seriál, opět to musím zopakovat. Ta kvalita jde spíše nahoru a to jsem setsakramentsky rád, možná je ten nejlepší, možná ano… Je docela těžké psát verdikt k dílu po delší době, když jste si ani nenapsali poznámky. No, desítku nedám, tu si schováme ještě, ale devítku ano. Ne, nenadržuji, ale ten seriál si to opravdu zaslouží! A pamatuju, že mě to dost bavilo, taky jsem na to asi zapomněl kvůli tomu, že jsem šel druhý den k doktorovi :). Tak Roland nám to ods*al, ale patří mu to hajzlovi, i když ke konci mi ho bylo jako Michaelovi líto. Holt si myslel, že on za všechno může, a tak chtěl provést menší odplatu. Mahone byl skvělý a doufám, že si Wyatta pak podá a hezky ručně, doufám, že ho nebudou držet na živu moc dlouho. S generálem se nám to trošku zkomplikovalo, tak se snad ještě můžeme těšit na dost věcí. A setkání Gretchen se Sárou, co jste na to říkali :)? Pěkně nám to scénaristé osvětlili. Jo a samozřejmě nemůžeme nepolitovat ani chudáka Sucreho. Těšme se už na další díl.

A co jste řikali na poslední novinku o okradení herců. Teda chudák Gretchen, ta to fakt chudák odnesla, aspoň mají inspiraci pro nějakou epizodu :). A to nemluvím o cestě Jodi na policii xD, ne je mi jich fakt líto, i když tohle jsou pro ně stejnak drobný. A ZDE máte obrázek o tom, co si myslí o nové sezóně lidi z Premiere magazínu. Dříve bych s nima určitě souhlasil, ale teď už tak úplně ne. I když v něčem pořád mají pravdu, ale pořád to nemění nic na tom, že je to pořád velká zábava. A s tou Sofií a Ljem mě to taky štve, proč nám neřeknou, jak se mají? Linca to koukám vůbec nezajímá.

HODNOCENÍ: 9/10

INFO

Oficiální stránka:
http://www.fox.com/prisonbreak/
Ostatní stránky: http://www.prisonbreakmanhunt.com/
http://www.prison-break.cz/
Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Prison_Break
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/221060-utek-z-vezeni-prison-break/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0455275/

Prison Break SO4Ep08 | The Price

Žánr: Drama/Thriller/Krimi/Dobrodružný
Premiéra: 2008
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Dominic Purcell, Wentworth Miller, William Fichtner, Amaury Nolasco, Wade Williams, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Michael Rapaport, Jodi Lyn O’Keefe, James Hiroyuki Liao, Leon Russom…
Režie: Paul T. Scheuring, Bobby Roth, Dwight H. Little, Robert Mandel, Brett Ratner, Brad Turner, Michael W. Watkins, Sanford Bookstaver…

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x