Nějak na tu naší tajnou sekci zapomínám, je čas sem házet více recenzí. A nyní, aspoň v případě Whorecraft, přicházím s exkluzívní nabídkou, vidíte, jak se vyplatí být registrovaný :).

O Whorecraft jste už někdy museli slyšet. Určitě vám to nápadně připomíná Warcraft a podobnost není jen náhodná. Hrajete třeba ve WoWku za elfku? Že ano? A že jste někdy po ní toužili trochu víc? Přítelkyně vám asi vaše přání do detailů nesplní, ale Whorecraft vám nabízí něco, co zatím není v tomto odvětví filmů obvyklé. Whorecraft, dále již WhoreLore, vám splní vaše přání a nabídne vám výlet do fantasy světa. Jak už zní podnitul tohoto díla – Swords, Sorcery & Sex. A co takhle sem raději rovnou zkopírovat to, co píšou na oficiální stránce. Perverts!

“WhoreLore is the first fantasy adult website of its kind to extend stories of sorcery, swords, and fantasy worlds a step further with sex! The whole idea was spawned from playing different computer games and daydreaming of alternate endings for fantasy sex. PERVERTS! WhoreLore is specifically targeted to anyone who’s ever imagined their fantasy world characters coming to life in a sexual way.”

A teď tedy k první epizodě první sezóny. Představte si, že vám dá nějaký rogue backstab. Ve WoWku vás to asi naštve, ale co když se probudíte poté nahý na zemi a rogue se po vás mlsně dívá a navíc jste naživu, rogue je sexy ženská a začne si pohrávat s vaším přirozením, necháte se? Já nevím jak vy, ale já bych si tenhle backstab nechal líbit klidně každý den.

Je to skvělý a dobře zpracovaný nápad. Asi jsem holt “pervert”. První epizodka je takový rozjezd a ještě se můžete opravdu na co těšit. Podmanivá hudba a pěkná akce, největší mínus je asi délka. Monica Mayhem je podle mě pěkná dračice. Po kvalitní kuřbě dojde na ty dvě neposedná kůzlátka a určitě jako já, se nebudete moct dočkat, až se vám ukáže to pozlátko dole, vystřídá se samozřejmě několik poloh. Nebudete, si myslím, zklamání a těch jedenáct minut si užijete :). A to vás čekají ještě více šťavnaté epizody. Ty, co je zaujal popis už nesmí váhat, je to pěkné osvěžení mezi těmi haldami nepřístupných filmů. 7/10 pro tuto epizodu. Buďme shovívaví :).

HODNOCENÍ: 7/10

INFO

http://www.whorelore.com/
Název: WhoreLore – S01Ep1 – Rogues do it from behind
Žánr filmu: Pro dospělé
Délka filmu: 11 minut
Natočeno: USA
Hrají: Monica Mayhem & Christian
Scénář: DEZ
Režie: DEZ

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x