Nový datadisk už nám klepe na dveře. Já jsem se tedy vrátil k WoW už před měsícem, po dlouhé absenci, která trvala necelé dva roky po velmi kontroverzním Legion. Naštěstí se po mém návratu objevilo dostatek věcí, aby ten zaplacený měsíc za to stál a já se vrhnul na to, abych aspoň dohnal náskok našeho GM Sajamana, který mě už přeskočil i co se týká bodů za achievementy. Však on se taky vracel do WoW pravidelněji než-li já. I přes mou snahu se mi jej tak úplně za ten měsíc dohnat nepovedlo (což je logické), přesto nemůžu napsat, že bych toho nějak extra litoval. Už jsem se naučil, že je nutné k této věci přistupovat střízlivě a s mírou, jak k pivu (tak k dílu).

V mapkách už si můžete Shadowlands prohlédnout.

Měsíc mi skončil v době akorát, kdy jsem na sobě pociťoval, že už je čas na změnu a hlavně jsem měl tak nějak splněno vše, co jsem chtěl. Nějaké ty reputace, létání v obou předchozích datadiscích, pár průchodů starými dungy a chytání achievementů a dokonce jsem stihnul si “vymaxovat” Horďáckého Death Knighta. Bylo, co dělat a ono by bylo furt, kdyby člověk to opravdu začal s tou mírou trochu přehánět…

Pre-Event World Boss

Mou velice slabou vůli se rozhodl Blizzard fikaně nalomit tím, že mi poslal mailík, že je nejvyšší čas vstoupit do světa Shadowlands. Je tedy trošku nefér, že nám posunuli datum vydání, kdy jsem si já plánoval, že hezky navážu poté, co mi vyprší předchozí zaplacený měsíc. Ona ta pauza vlastně nebyla od věci. Ačkoliv, že bych skákal do výšky při eventu, který má novému datadisku předcházet, to se říct nedá.

Honba za rare elitkami

V pátek 20.11. jsem tedy zakoupil Epic edici datadisku, která hlavně má v sobě i dalších 30 dní game timu a je to tady zase. Je pravdou, že mně/nám do toho měl vlézt očekávaný Cyberpunk, ale ten, kdo ví kdy po těch všech peripetiích vůbec vyjde… Navíc game time mi skončí těsně před Vánoci a do té doby si plánuju, že už stejně budu WoWem zase přejedený…

Scourge v Icecrown

Nevadí, každopádně pokud váháte, jestli si počkat nebo se pustit do WoW už teď, je to jen na vás. Před samotným vypuknutím cesty do nového kontinentu a za honbou na The Banshee Queen si ještě můžete trochu zablbnout v malém eventu, který slouží jako příprava vašeho charakteru. Jenže ten se úplně nepovedl a nenabízí toho moc. Čeká vás jen pár návštěv starých oblastí, zvěsti o The Banished One  a získání ideálního gearu pro hladký vstup do levelování po 50ce. 

Herald Dalora

Pokud ale chcete “jedinečný” achievement, nic jiného vám asi nezbyde, aspoň, že to fakt nebude trvat dlouho, protože to není nic jiného než co byste už neznali, možná tak s tím, že se neustále budete muset ohřívat u ohýnků, abyste neumrzli při vašem výletě do Icecrownu. Nicméně neotrávilo mě to, ale paradoxně výbava, kterou si můžete za nashromažděné Scourgestones (popř. Argent Commendation) pořídit je na item levelu 100 a řada z vás, co nezapla WoW jako já po dvou letech, bude svou výbavou dostatečně zajištěná, aby se mohla klidně i na daily questování a grindování vykašlat. Je to jen na vás a taky na tom, jak moc jste velcí sběratelé. A jinak, v Icecrownu se poflakuje i řada “rare” elitek, které vám honbu za scourgestones dosti usnadní. A nezapomeňte na world bosse v Eastern Plaguelands – bohužel mi nepadlo nic hezkého, ale byla švanda. Uvidíme se v Shadowlands!

Příprava na elitu
Sdílej:
1
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x