Tak a další Score je doma :). Bohužel mě nemile překvapilo, že opět Score použilo svůj nový styl balení, dvd nad časopisem + vložený kus z krabice. Už mě to štve. Takže má to možná své výhody: časopis mi připadá takový kvalitnější a ne tak poničený, plakát je také v dobrém stavu. Ale – nedá se to narvat do baťohu a vypadá to fakt ujetě a mám vohlé dvd, naštěstí mi dvd neprasklo. Já nevím, ale já bych preferoval staré dobré balení :). Ale jinak musím nové Score pochválit, hlavně plakát, který už mi visí na zdi a je tu opět můj oblíbený Don Corleone a rodokmen rodiny, na druhé straně je plakát z Commandos Strike Force, ale má volba je rozhodně pro Godfathera.

Tak rozhodně musím pochválit tento měsíc plné hry, těmi jsou PSI-OPS, Hearts Of Iron a Jazz Jackrabbit 2:Zimní dobrodružství. Takže po provaření mozku u Hearts Of Iron si můžete odpočinout u Jazze nebo u PSI-OPS. A poté provařit několik dem a modů atd.

No a uvnitř časopisu najdete: samozřejmě spoustu novinek, podíváme se na perfektní sérii strategií v tématu Command and Conquer. V preview vás čeká: Hitman:Blood Money, Rainbow Six:Vegas, Desperados 2, Duke Nukem Forever :)) ad. ZOOM: Rise Of Nations: Rise Of Legends, Crysis. Další téma – Filmové licence. No a potom už na recenze, v kterých hlavně nesmí chybět pecky – The Godfather, Commandos Strike Force a kromě nich např.: Star Wars Empire At War, Dungeons and Dragons Online: Stormreach, The Regiment, Übersoldier atd. Samozřejmě dále vás čekají rubriky (jako obvykle 🙂 – Mody, Underground, Techbox, Kultura, Dopisy a další překvapení, prostě jako vždy. Bohužel musím říct, možná tak i někoho naštvu, že jsem si teďka prohlížel nějak více Score, kromě pěkného plakátu :), mi připadá, že i poslední dobou dávají lepší fullky než konkurence (vy víte o kom mluvím). Já nvm no, ale měla by se konkurence taky vytáhnout s nějakým esem. A pozor, nvm jestli to mám říct, ale příště vás čeká ve Score opravdu bomba – tedy, jak pro koho, čekal jsem, že tuhle hru dá spíše Level, když dal už první díl. Ale Score mu vypálilo rybník a dámy a pánové, Score 147 vám přinese jako fullku Gothic 2!

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x