Oficiální stránka: http://abc.go.com/primetime/lost/
Fan stránky: http://www.lost-tv.com/
http://www.lost-media.com/
http://www.lost.cz/

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?187968#
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Info:
Název dílu: Lost SO1Ep16/Outlaws – Psanci
podrobné infohttp://lost.cz/epizoda.asp?id=116
Žánr:
Drama/Thriller/Mysteriózní/Dobrodružný
Premiéra: 2004
Délka dílu:
42 minut
Natočeno:
USA
Hrají: Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yoon-jin Kim, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O’Quinn, Malcolm David Kelley, Maggie Grace, Michelle Rodriguez…

Režie:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof, Stephen Williams, Jack Bender, Kevin Hooks, Greg Yaitanes, Yoshiaki Iwasaki, Marita Grabiak

Sawyer si takhle jednou spí a lstivý kanec ho přepadne a rozhází mu všechny jeho věci a některé si táhne spolu sebou do džungle, Sawyer je znám, že je to takový sběratel a za tím lstivým kancem se ihned vydává, v džungli ho vyděsí hlasy – šepot, který zaslechl i Sayid. Tentokrát bude v tomto díle hodně přesawyerováno a tak se musíme podívat i Sawyerovi ještě více do duše ve flashbacku. Když mu zabili rodiče, tak se zapřísáhnul, že dostane toho, kdo to udělal a svůj slib i dodržel. Až James dospěl, zjistil od kamaráda jméno vraha a prý žije v Sydney, James/Sawyer se tam vydává. Skutečně najde muže, který byl vrahem, ale napoprvé se mu nepodaří najít odvahu zabít ho. V jedné restauraci se naskytne velká náhoda – Sawyer se setkal s Jackovým otcem a že si spolu hodně rozumějí! Ten mu dá i menší odvahu vykonat pomstu a pronese svou hlášku, kterou hodně používá a potom se od Jacka dozví, že to byl on, ale neřekne, že ho potkal. Ale to předbíháme ještě, Sawyer se rozhodne v deštivé noci vykonat pomstu. Bohužel mu dotyčný před smrtí zapřísáhne, že není ten, koho hledal. Sawyer je z toho hoodně v rozpacích, kdo by nebyl? A opět do současnosti. Stále kance hledá, má takový pocit, že to je nějaký duch, který mu chce pořádně znepříjemnit život – o tom mu něco poví i Locke. Do toho se zaplete i Kate, kvůli Sawyerovému povedenému stopování. Kate je mrška – Sawyer, Jack, Kate – já ne? xD Kate ale žádá za vystopování kance odměnu. Sawyer totiž nevrátil zbraň zpět do kufru. Zatím proběhne pohřeb Ethana, o který se postará Charlie a Hurley – Hurley také projeví strach o Charlieho, kvůli jeho střelbě na Ethana a požádá o pomoc Sayida jako zkušeného psychologa :). Kate a Sawyer mají k sobě blízko a zahrají si hru – “Já nevím”. A dozvíme se hodně nového u obou. Sawyer se nakonec ke kanci dostane. Sawyer poté vydává pistoli Jackovi.

Tak toto byl poslední díl v tomto roce, uf a já mám klid, že nemusím nic doplňovat, další díl 8. ledna. Tento díl opět celkem povedený, ale na můj vkus tady bylo moc Sawyera (mimochodem mámim oblíbenec :D). Jo a víte, kdo se zde mihl? Kamarád Sawyera nebyl nikdo jiný než známý T-1000 z Terminátora 2 – to mě potěšilo. Už jsem ho dlouho neviděl chlapa :). Takže Lost je dobrý seriál, na PB nemá, ale baví. Dávám osm bodů a těšme se na osmý leden.

Hodnocení: 8/10

UPOZORNĚNÍ k recenzím
Ani nvm z jakého důvodu, ale také jsem se tu jako v případě PB snažil psát, co nejdetailnější popis epizod a jedná se tedy o velké spoilování, opět vám zaručuji, že při případných novějších recenzí tohoto seriálu přejdeme na formát, na jaký jste zvyklí.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x