Navi má stále pod kontrolou rukojmí – svého syna, nenechá se jen tak odevzdat do rukou policie, jediné, co může, je čekat. Jack se musí pokusit o akci a s pomocí manželky Naviho se mu to podaří. Sára se vrací zpět do práce. Primární cíl stále zůstává nalezení ovladače, Maryanne se probudila z bezvědomí a prozrazuje, že ví něco víc. Jack se od Arazové dozví novou lokaci, kde náhodou nalezne tajemný vchod.

Pěkný napětí, nejvíc asi z Rainese, heh už jsem čekal, že… myslím si, že bude dobré vodítko. Tony je zpátky! Mám ho rád, něco jako Sucreho z PB :D. Agent Almeida! Behrooz se o fotřika postaral, což jsem věděl, je to škoda :). Driscollová už trochu zase zlobí, jinak ta věc s compem a Maryanne mě šokovola, čekal jsem něco, ale tohle ne. Jinak kdyby platilo hodnocení tak bych dal asi devítku :D. A to si myslím, že pro dnešek s 24kou stačilo, mohlo být víc, klidně, na disku ještě něco mám :P, ale tak nemám už čas, stačilo to a taky chci dát ještě něco jiného.

INFO

Oficiální stránka: http://fox.com/24/
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/24_(TV_series)
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/69584-24-hodin-24/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0285331/

Název dílu: 24 S4Ep10/Day 4 4:00 p.m. – 5:00 p.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: NEHODNOCENO (z jistých důvodů :)

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x