Něco se děje, co? Já vám říkal, že začíná nový věk blogu :), takže jedeme, je tu další recenze na mou “lásku” Emily a seriál Bones.

Stala se nehoda a jeden méďa to odnesl, je důležité se ale podívat do žaludku, co kdyby náhodou? A ta náhoda je zrovna teď. Béďa nám sežral lidskou paži a to už je na větší vyšetření. Takže se posílá případ na soudní k Boothovi a Temperance. Společně odjíždějí do Washingtonu na výlet k většímu rozboru. Na místě objeví další stopy a exkrementy :). Smrdí v tom i kanibalismus.

Po opravdu dlouhé době opět u Bones a mé Emily? 😀 Ano, je to tak, prostě jsem měl nějak chuť a potřeboval jsem místo na disku a docela vám řeknu, že ten díl po té době fakt bodnul. I to asi bude mít vliv na hodnocení, protože už vím, jak se na tento seriál dívat a jak se bavit. Začátek s tím medvědem lol, s tím kanibalem mě to taky dostalo a při scéně v autě jsem se jako fakt nasmál. Pak medvědí exkrementy, sexy listonoška, i ten díl byl takový nadržený xD. Hlavně mě dostalo, jak každý jede po Emily :). No snad jen jedno – Emily, Emily už nechci, abys byla taková chladná, ukaž se jaká opravdu jsi, jako mně ve snu ;-*, stejně vím, že ti to nezůstane na dlouho. Taky se mi líbilo, že se to odehrávalo v přírodě a prostě váhám mezi devítkou a osmičkou, nakonec dám osmičku, musím kua už něco dělat a ke všemu přistupovat fakt tvrdě, když ale ono to nejde, protože to ani sám nechci. Škoda, že nemám další díl… Ty jo, fakt mě to začne bavit :).

INFO

Oficiální stránka
Fan cz stránky: http://bones.gothics.cz/
http://www.gilly8bones.estranky.cz/
Wikipedia
ČSFD
IMDb

Název dílu: Bones S1Ep4/The Man in the Bear – Muž v medvědovi
Žánr: Krimi/Mysteriózní thriller
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Emily Deschanel, David Boreanaz, Zeljko Ivanek, Larry Poindexter, Katherine Ann McGregor, Said Faraj, Tracy Howe…
Režie: Alan Kroeker, David Hugh Jones, Greg Yaitanes…

HODNOCENÍ EPIZODY: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x