Dočkali jsme se, nebyl to jen pouhý trolling ze strany Blizzardu, těsně po půlnoci utichl “anální” chat u Alliance, aby se všichni nadšeně vrhli do nového kontinentu. Nevydržel jsem a vrhnul jsem se do The Maw taky, ačkoliv bych to měl původně v plánu.

Už jenom to očekávání, to známe všichni, countdown do vypuknutí E3, 1000. oslav ASOT, nového roku a že na něho čekáme, co? Tohle jistě, jak někteří trefně mezi nánosem “anal” výkřiků, vystihli, že je tohle ještě lepší než Silvestr.

Zažil jsem launche nových datadisků snad až od doby Legion a vůbec nebylo špatné to zažít zase. Překvapivě příchod nového datadisku proběhl, aspoň na realmu Burning Blade, naprosto hladce. Možná pomohlo taky to, že jsem se do hry nalogoval o několikero minut dříve, abych si taky užil nadšený Trade Chat. Nebyl nutný ani relog, ani nějaké čekací fronty, dokonce bylo i v první lokaci, kde jsem strávil necelou hodinku – v The Maw – dost prázdno, asi si to v Blizzu hezky rozfázovali a nenahnali všechny lidi do jedné velké “zóny”. Což je rozhodně fajn… Dostaneme se k tomu.

Ačkoliv jsem nezažil launch populárního TWoTLK, tak mi Shadowlands nejvíc evokuje právě lokace v Northrendu, primárně atmosférou a to zatím vůbec není zle. Už jsem měl té zelené z Legion po krk a BfA zase bylo moc barevné, tohle je takové příjemně sugestivní a ve své podstatě jednoduché. Zkrátka a jasně jsem se najednou ocitl pohlcen ve světě The Maw, vůbec jsem neměl potřebu přeskakovat rychle quest givery a jen se hnát dál a dál. Naopak jsem si to, snad jako už dlouho ne, vše naprosto užíval. Hlavně díky tomu, že vstup do Shadowlands a prvotní questová linie je skutečně povedená, zatím dost lineární, ale vůbec ne na škodu. A rovněž bych vám výjimečně radil si ty prvotní kroky užít sólo, zní to dost paradoxně, ale na kooperaci bude ještě možností dost a dost, ale ten vstup si zkuste dát sami a uvidíte v čem tkví kouzlo WoW i po neskutečných 16 letech! A to se vším všudy, i s tou rozjařenou komunitou, která hází jeden “anal” za druhým a že vy pořád nerozumíte? Hurá do galerie a já už vás nadále nebudu rušit, uvidíme se v Shadowlands!

Sdílej:
1
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x