Achjo, za chvíli to už nebudu mít kam dávat, vyhrazené místo pro časopisy, které mají své místo v knihovničce, bude brzo plné, kam já to jen budu dávat :). Jo a také vás chci upozornit, že se tady objevilo opět info o mých oblíbených časopisech, které bylo hodně zanedbané, takže teďka už pravidelně :).

LEVEL 142

Nejdříve začneme hezkou žlutou obálkou se znakem Lamborghini, myslím, že je to vyřešené celkem pěkně :). Ale my už se vrhneme na to, co nás čeká pod obálkou :). Nejvíce mě asi zaujalo téma, do kterého se už nemůžu dočkat až se do něj vrhnu – Úpadek a krize aneb co je na hrách zkaženého? Zní to velice zajímavě a od Martina Bacha to nemůže být špatné téma. Preview: např. nový díl Alone in the Dark: Near Death Investigation, který rozhodně nevypadá špatně. Dále preview na Hellgate: London a nebo další tahák nového dílu ze série Need For Speed s podtitulem Carbon. V profilu se tentokráte něco dozvíme o Adamu Kozlowském, nvm proč, ale připomnělo mi to Flashpoint :). Poté se jistě vrhnete na recenze, kde najdete recenze na hry jako jsou: Darkstar One, FlatOut 2, Prey, Outrun 2006: Coast to Coast, Devil May Cry 3, The Ship, pro mě celkem zajímavý (díky demu) Barrow Hill a další recenze. Dále jistě nepřehlédnete ostatní zaběhlé rubriky jako HW, Kultura atd. V rubrice HW se něco dozvíme o souboji Blue-Ray vs. HD DVD, něco o AM2 a další věci. Také se něco dozvíte o GTA. Jediné, co mě celkem vzklamalo bylo, že se nedozvíme obsah příští plné hry a Draken je v úvodníku na konci zatraceně tajemný :). Co to asi bude, lehčí nápověda – 4. srpen – http://www.level.cz/ A teď ještě pás slov k dvd, kde nás čeká: samozřejmě dvě fullky – Dračí oko v češtině, které jsem ještě nezkoušel a Gorky: Továrna na otroky, také v češtině, zkoušel jsem tuto hru a dojmy nic moc. Je to celkem nuda, grafika opravdu nic moc a ovládání…Dále samozřejmě klasicky Level TV, ještě jsem ani neskoukl minulý, takže si musím najít na něj někdy čas :). Dále dema jako je Prey, Darkstar One a další. Samozřejmě všechno od modifikací po updaty zde najdete také + jako bonus přeložený článek o Smrti hernímu průmyslu od Grega Costikyana. Takže si nezapomeňte najít čas si dojít pro Level :).

SCORE 150

Promluvme si o obálce, stylem připomíná 120 a je velmi příjemná na dotek a ono vůbec je ten papír i uvnitř takový kvalitní. No bodejť ne, když Score oslavuje další výročí – ano 150. číslo a s ním spojené téma 150 nejlepších PC her všech dob. Dalším velikým lákadlem kromě zmiňovaného tématu jsou 4 plné hry ve složení – FlatOut, Project Snowblind, BlowOut a Pool:Shark 2. Musím pochválit pěkně provedený plakát ve složení obálek 150 čísel Score, každá obálka ve zmenšeném formátu a to několikrát namíchané, takže máte tady třeba i nějakou obálku několikrát. Jinak je Score normální jako vždy. Na straně 18 se něco dozvíme o novém autorském zákoníku, zajímavé téma. Z preview jsem vybral: S.T.A.L.K.E.R., El Matador, ZOOM na hry Joint Task Force, Dark Messiah of Might and Magic a Assasin’s Creed. Recenze her: FlatOut 2,Titan Quest, Prey, Hard Truck: Apocalypse, Adrenalin (nevypadá špatně), Darkstar One a další. Pak opět klasicky jako vždy rubrika o Modech, Online, kde nemůže samozřejmě chybět 16. měsíc ve WoW. V HW Vás asi zaujme Velký test základních desek pro procesory AMD. A na konci ještě článek o hrách, které pomáhají. Score netají příští fullky a zní celkem zajímavě, snad Vám nevadí, když je vám napíšu – Chrome, Weird War, Startopia. Ještě se vrátím k hlavnímu tématu 150ti nej PC her všech dob, které jsem ještě moc nestudoval, ale nějaký obrázek jsem si o tom už udělal, se Score vůbec nesouhlasím a hlavně s prvním místem (mimochodem vyhrálo to samé snad i nějak v čísle kolem 70, kdy bylo podobné téma také) nechápu, co je tak skvělého na Civilizaci, přiznám se, že jsem hru v životě nehrál, ale vůbec mi nesedí hra do vkusu, přečetl jsem o ní celkem dost a nemusím jí mít a první místo, lol, veliký protest. V životě bych ji jako nej hru všech dob neoznačil. Ono já bych nesouhlasil s hodně velkou částí tématu. Třeba Guild Wars se umístily na 104. místě, zatímco třeba WoW je na 3. :). Ale Score samo píše, že můžeme nesouhlasit s nimi a napsat jim na e-mail, což stejně tak jako tak neudělám :). Na DVD naleznete samozřejmě dema, mody, patche a jiné věcičky, ale také hru Dračí historie. Takže Score berte, když má to výročí. No, já prostě už musím kupovat oba, i kdyby tam bylo cokoliv :).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x