LeVeL 143

Jak jsem minule naznačoval, tak je to tu, poté, co jsem přesunul zbytek časopisů v mém nočním stolku do knihovničky, tak je plno, ještě dám pár Levelů do krabice z předplatného a pak nvm, nvm, kam to budu dávat :). Ale jsem na tu sbírku pyšný, jednou to bude mít vysokou hodnotu :). Mrzí mě to, že jsem nesbíral Level, ale i Score už od počátku…Teď už si můžu připadat jako Levelák či Scorečák :), neboť už mám těchto časopisů opravdu hodně a rozhodně nepřestávám dále sbírat, už je to koníček bez jednoho čísla bych nebyl :). Také mi vypršelo po roce předplatné, eh, ani jsem netušil, že už je to rok. Ale bohužel ano a divné je, že ve stejný den – 1. září jako minulý rok, jsem opět zaplatil složenku a můžu se těšit z doporučeného Levelu každý měsíc. Pro Score si stále budu chodit do trafiky… Také se chci omluvit, že přináším info o časopisech až teď, měl jsem v *** PC a také teď na to nebyl návalem Prison Breaku a školy čas. Ale slíbil jsem tu pravidelnost a tak si to nesmím zkazit. Tak tady to je.

Ještě než se vrhneme k samotnému obsahu časopisu, tak Vám musím říct, že jsem se rozhodl, že budu číst Level zase od začátku až do konce, ano přiznám se (a netýká se to jenom Levelu, ale i Score), že jsem nikdy nečetl časopis celý, jen opravdu stručně a hlavně to, co mě zajímá, což mě mrzí, protože jsem rozečetl stará čísla a že budu číst postupně. Pár starých čísel jsem přečetl, ale řekl jsem si, že když to takhle budu dělat, tak se stejně k těmto novým nedostanu a tak budu věnovat čas hlavně novém číslům a ty staré budu číst až bude velká nuda nebo až nebudu mít, co číst; či při jiné příležitosti. Bohužel teď mě hlavně pohlcuje comp a potom mám náladu si akorát jít lehnout a nic nečtu. Ale příští týden to musím napravit, protože v Levelu 142 jsem již na straně 65 a opravdu jsem četl všechno, nejvíce mě vadí reklamy od Impact Computers, protože to je strašná nuda číst tu zaplácanou stránku s konfiguracema :). Také musím pochválit článek Higway to hell od Martina Bacha, který byl vážně perfektní, je v tom hodně pravdy, hlavně ty tabulky okolo textu – Co nám vadí na herních žánrech? – se vším bych souhlasil, také si na to pamatuju díky tomu, jak jsem seděl venku o prázdniny v celkém teplém dnu v srpnu a poslouchal Tiesta :). A ještě mě mrzí jedna věc, že od dob E3 vynechávám mé oblíbené Level TV a Score Live, což také musím napravit, to je práce, co? 🙂 A teď už vážně jdeme na obsah.

Nejdříve pochvaluji celkem pěknou obálku, ty zvratky tam být nemusely 🙂 a k tomu u toho byl plakát, který je podobného rázu a už mi visí na zdi. Jinak jedná se o hru Bad Day L.A., která mě zaujala a dokonce jsem hrál i demo, vypadá to dobře, nápad je dobrý, bohužel je to vlastně pořád to samé, a tak hra se stává po čase monotónní, i jsem si toho všiml v demu. Z počátku jste překvapení a baví vás to, ale pak se dostavuje trochu nuda. Ale jo, fullku bych rád vyzkoušel. Ale to jsme trochu přeskočili. Určitě nebo možná jste si všimli reklamy v minulém Levelu nebo v novinkách na homepage, že nás bude čekat překvapení. Někdo myslel, že to bude fullka, někdo, že to bude jiné překvapení, bohužel hra, která je tady je, je sice také kvalitní, ale nejspíš mysleli jako hitovku Hitman: Contracts. Takže se musíme spokojit s kvalitní strategií Codename Panzers: Phase One. Dále vás na dvdéčku čeká demo Dark Messiah of Might & Magic – zkoušel jsem, pěkné, ale sekalo se mi to, takže požitek nic moc. Vypadá to na kvalitní gamesku a vám to jistě půjde líp než mně :). Ostatní dema už nebudu zmiňovat. Level TV nabízí konečně rozhovor s producentem NFS:Carbon, samozřejmě naše oblíbené kousky v redakci a další věci. Dokonce zde najdete i Hrej HPod, který jsem ještě neslyšel, ale poslechnu si ho, jsem na to zvědav. A také si musím napravit to nekoukání na Level TV. A teď se zaměřme na ještě jedno překvapení kromě Hitmana a to na to, že za mírné zvýšení ceny bude od teď vycházel Level s 2 DVD! Bravo. A teď už jdeme na časopis xD. Po opravdu velké haldě novinek a tématu Machinima (vskutku zajímavá věc)se vrhneme na preview, kde můžete např. najít – Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Fifa 07. První dojmy z Reservoir Dogs, z F.E.A.R.: Extraction Point, Field Ops. Rozhovor s Timem Trainem a Brianem Reynoldsem. Z recenzí: O Bad Day L.A. jsem se už zmiňoval, dále CivCity Rome, Safecracker, Warpath, Dropteam,Civilization 4: Warlords, ad. Dále nové informace z mod scény a indie scény. Z HW se dozvíte něco o Intelu Core2Duo a spoustu dalších věcí. Nechybí samozřejmě Kultura, Dopisy a také se dozvíte, co se skrývá pod názvem Centipede. No a 22. září se již na vás těší Hitman, Draken, Luke, Janchor a ostatní :).

Score 151

Tahle obálka se také celkem povedla, je z toho ještě cítit ta pohoda těch prázdnin a léta v červenci :). Score vám nabízí opět nášup 4 plných her a to: Chrome, Weird War, Startopia a BloodRayne (opět ji mám podruhé, inu když někdo sbírá i Level a je mi divné, že to Score sehnalo, ale trochu mě to nutí si ji dát znova :). Demoverze jsou jen tři – Dark Messiah of Might and Magic, Join Task Force a GTR2. Klasické Score Live a spoustu věcí, jako vždy no, stejně vás asi hlavně zajímají fullky. Score nabízí 3 témata – Válka a hry, o Civilizaci a také Machinima (teď kdo koho kopíruje?). Preview na hry: Medieval 2: Total War, Fifa 07, Caesar 4, Reservoir Dogs, Neverwinter Nights 2, Spore, Sam & Max:Season 1 a další. Rozsáhlý zoom na Just Cause, Hellgate London a na Company of Heroes. Recenze na: CivCity: Rome, Th3 Plan, Ant Bully, Dungeon Siege 2: Broken World, The Ship, Safecracker, Fallen Lords: Condemnation… Rubriky – Underground, Mody, Mobilní hry, Online, Techbox (velký test pamětí DDR2), Kultura, Dopisy to všechno tu najdete. A tak jako u Levelu vám už jen zbývá čekat na další Score, které jako Level vyjde 22. září s fullkami Project Eden a Worms World Party, jsou tu i další, ale ty se zatím drží v tajnosti ;).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x