Oficiální stránka: http://www.fox.com/prisonbreak/
Oficiální fan blog: LINK
Fan cz stránky: http://www.prison-break.cz/
ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060/
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0455275/

Info:
Název dílu: Prison Break SO1Ep3/Cell Test –
Zkouška v cele
Žánr:
Drama/Thriller/Krimi/Dobrodružný
Premiéra: 2005
Délka dílu:
44 minut
Natočeno:
USA
Hrají: Dominic Purcell,
Wentworth Miller, Robin Tunney, Amaury Nolasco, Wade Williams, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Paul Adelstein, Stacy Keach, Peter Stormare, Rockmond Dunbar, Muse Watson, Frank Grillo…
Režie:
Paul Scheuring, Bobby Roth, Dwight H. Little, Robert Mandel, Brett Ratner, Brad Turner, Michael W. Watkins

Achjo, je mi Michaela tak líto, Michael se začíná přesvědčovat, že tohle je a bude těžká zkouška a ne žádná hra. Poté, co mu provede Abruzzi tak strašnou věc, tak i tak je Michael rozhodnutý, že ho musí dostat na svou stranu a pomalu se o tom dohaduje s bratrem. Další, koho by Michael potřeboval je Sucre…T-Bag si zatím stále na něj brousí zoubky a Sucre je konečně puštěn ze samotky a hned volá své přítelkyni, ale nedostane to, co chtěl a toho znervózní. Kráska Veronika se stále snaží vypátrat něco víc a hlavně se musí pokusit dostat informace z Leticie. Sucre zatím projde nevědomky zkouškou a Leticia Veronice slíbí návštěvu u ní v kanceláři. Sucre je zasvěcen do plánu, ale nelíbí se mu a to přinese našemu hrdinovi další problém. Leticia zatím vysvětluje, kdo dal peníze Crabovi a poté si půjde zakouřit, ale už se nevrátí. Veronika je v nečekané situaci. T-Bag dostane šanci Michaela rozpárat a to doslova, ale nestane se. Potom po té hrozné události se konečně Abruzzi rozhodne vyslechnout Michaela. Poté příjde opravdu emotivní schůzka mezi Lincolnem a jeho synem LJem. Sucre se stěhuje od Michaela a on místo něj dostane opravdu skvělou náhradu :).

Ty jo, já to nevydejchám :D, tohle je fakt bomba, díl od dílu lepší a lepší. Začátek to byl masakr a byl jsem tak naštvanej na Abruzziho. Nechybí flashback a ani pořádné emoce – hlavně, jak měl poradu Lincoln s LJem – sice jsem neplakal, ale dojalo mě to. Tohle je jako fakt výbornej seriál. Pomalu se čím dál tím víc straním od Lost :D. A denně hltám nové díly, vždy se těším, jak doma skouknu další díl. Podmanivá hudba, napětí by se dalo krájet a opět nové věci na scéně a Michaelovi to jen komplikuje plán. Sorry, ale dneska to bude desítka! A to zaslouženě.

Hodnocení: 10/10

UPOZORNĚNÍ k recenzím
Dostal jsem jeden dotaz na e-mail a napadlo mě vlastně, že jsem to ani neujasnil. V recenzích PB se snažím o důkladný popis epizody (neplatí to od začátku, tím myšleno první epizody), protože server www.prison-break.cz potřeboval doplnění popisů epizod, snažím se prostě pomoci a ujal jsem se toho, že jsem pár popisů doplnil. V současnosti (rok 2008) už tak recenze dělat nebudu, protože si už stránka tvoří své popisy sama a na druhou stranu u starších popisů ani nejsem uvedený :), dále ani nevím jestli vůbec zbytek recenzí doplním, takže nějak od poloviny druhé sezóny budu dělat recenze takové, na jaké jste zvyklí třeba z recenzí na seriál HIMYM. A hlavně půjde o dojem z epizod a ne o detatlní popis dílů, to platí vlastně i u budoucích recenzí dalších seriálů. Proto se jedná o velké spoilování, doufám, že to pochopíte a popř. popisy nečtete. Rozhodně vám nechci pokazit zážitek ze seriálu. Díky za pochopení.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x