Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep3/I, Roommate

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Režie:
Chris Sauve

Bender 4ever

Někdo nechává odpadky za dveřmi, které jsou lákadlem pro sovy, dále stoupají náklady – u většiny těchto případů je příčinou Fry. Fry totiž nemá, kde bydlet, a tak žije ve firmě. Je čas mu najít “novej bejvák”. Společně pak se svým nejlepším přítelem notorikem Benderem tráví čas u bedny. Už toho mají všichni dost a ocitají se na ulici. Bender Fryovi nabídne, aby bydlel u něj, ale to ještě neví, jak vypadá dům robota :). Fry musí najít jiný byt, ale nic nevyhovuje, naštěstí se jeden a opravdu luxusní najde. Bender a Fry si ho přizpůsobí k obrazu svému. Je čas ho předvést přátelům, kamarádi z firmy přijdou do bytu a dívají se na jeden oblíbený seriál, někdo ho ruší – příčina je Bender – musí jít pryč, Bender je nešťastný. Nechce zase zůstat sám a dokonce přestane pít! Bender je na tom zle, je ochoten udělat vše, jen aby byl opět se svým kámošem…

Hmm, no… nějak nenacházím slova :). Tohle je ještě lepší díl než minulý a jestli to půjde takhle se seriálem dál a věřím a doufám, že ano, tak končím s hodnocením. Genialita, taková pohoda při sledování seriálu, to se jen tak nevidí. Tohle si budu pouštět až se budu utápět ve vysokých teplotách. Tenhle seriál je na odreagování a dostane vás do pohody! A hledat nějaké chyby? Futurama je vůbec má? Deset, jedenáct nebo dvacet? No, zůstaneme u desítky. “Postavím si vlastní lunární modul, s blackjackem a děvkama!” Pardon, ale tuhle hlášku prostě miluju jako celého Bendera.

Hodnocení: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x